19.07.2021

Bakin’ Mix – po čemu je poseban?

Hrvatski brend

Bakin’ mix su bezglutenske mješavine za pripremu kruha, tijesta, keksa i kolača. Brend je razvijen u Hrvatskoj s domaćim nutricionistima i predstavnicima udruge za celijakiju.

Asortiman se sastoji od proizvoda u sedam različitih okusa. Posebnost ovih mješavina ogleda se u činjenici da ih se može pripremiti sa par sastojaka i u par koraka, a rezultat će biti da je vaš dom ispunjen ugodnim mirisima finih jela i deserata.

Bakin’ Mix mješavine dostupne su u sljedećim okusima:

  • Kruh&Pizza
  • Brownies
  • Lava Cake
  • Muffini
  • Keksi
  • Cup Cakes
  • Kakao torta

Celijakija i Bakin’ Mix

Celijakija je nasljedni imunološko-posredovani poremećaj koji obilježava trajna nepodnošljivost glutena. Jedna je od najčešćih kroničnih gastroenteroloških bolesti. Jedini lijek za oboljele jest primjena cjeloživotne bezglutenske prehrane. Bezglutenska dijeta podrazumijeva isključivanje iz prehrane proizvoda koji sadrže i najmanje količine glutena. Također, treba obratiti pažnju i na skrivene izvore glutena, poput aditiva, konzervansa i različitih stabilizatora, kao i na kontaminaciju.

Osnovni sastojak u svim Bakin’ Mix proizvodima je rižino brašno – oblik brašna od fino mljevene riže koji prirodno ne sadrži gluten. Ukoliko provodite prehranu bez glutena, alergični ste na gluten ili imate celijakiju, rižino brašno pružit će vam potrebnu dnevnu količinu vlakana i proteina, bez prisutnosti glutena. Bakin’ Mix mješavine proizvode se u certificiranoj gluten free tvornici, tako da mogućnosti za kontaminaciju – nema.

Od početka 2020. godine, svim osobama oboljelim od celijakije Bakin’ Mix bread&pizza bezglutenska mješavina, dostupna je na recept u svim boljim ljekarnama, po najnižoj cijeni nadoplate u Europi. Ponosni smo na činjenicu da smo uspjeli spojiti kvalitetu i nisku cijenu za naše potrošače.

RedDot nagrada za dizajn

Bakin’ Mix osvojio je prestižnu nagradu Red Dot Award: Brands and Communication Design 2020 za najbolje rješenje dizajna ambalaže u prehrambenoj industriji. Nagradu dodjeljuje Red Dot GmbH & Co. KG. iz Essena u Njemačkoj, a dodjela je objavljena sredinom srpnja 2020. godine

6.992 rada bilo je prijavljeno u 17 kategorija iz 36 grana gospodarstva, tako da je konkurencija bila jaka. RedDot nagrada se dodjeljuje od 1955. godine i smatra se jednom od važnijih međunarodnih priznanja za dizajn. Dizajn i kreativno ostvarenje radova iz cijelog svijeta ocjenjivao je žiri od 24 stručnjaka iz područja komunikacijskog dizajna – i Bakin’ Mix je pobijedio!

Dopustite da Vaš dom postane obilje božanstvenog mirisa i prenesite lijepa sjećanja vašeg djetinjstva iz bakine mirisne kuhinje, svojim najmilijima, uz jedinstvene Bakin’ Mix bezglutenske mješavine. Izaberite svoju omiljenu mješavinu i kreirajte recepte kao vrhunski slastičari u svojoj kuhinji.

Podijeli članak
Cookie

Ne dopusti da ti prođe baka s kolačima!